65 de olimpici orădeni au fost premiaţi de Primărie cu câte 600 de lei

Data actualizării: Data publicării:
premiere olimpici (2)

65 de elevi de la şcolile din Oradea au fost premiaţi, joi, în deschiderea ședinței de Consiliu Local. Cu toţii au obținut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare organizate în anul de învăţământ 2016 – 2017.

premiere olimpici (2)
premiere olimpici (2)

Fiecare olimpic a fost premiat de Primăria orădeană cu câte 600 de lei şi cu diplome înmânate de cei doi viceprimari, Mircea Mălan și Florin Birta.

Cu aceeași sumă au fost recompensate și cele 60 de cadre didactice care i-au pregătit pe elevii olimpici. Cele mai multe rezultate la olimpiadele naționale au fost obținute de Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” și de Liceul de Arte, fiecare cu câte 10 diplome.

Lista olimpicilor şi a profesorilor premiaţi o găsiţi aici.

„Condițiile care au fost luate în considerare pentru cuprinderea în lista beneficiarilor au fost următoarele: obținerea de rezultate deosebite la olimpiadele naționale organizate de Ministerul Educației Naționale în anul școlar 2016 – 2017; organizarea olimpiadei de către Ministerul Educației Naționale; semnatarul diplomei la olimpiada organizată să fie Ministerul Educației Naționale și unitatea de învățământ să fi transmis o copie a diplomei emise de acest Minister”, se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Primăria Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri