Concerte, mâncare şi concursuri la Zilele oraşului Satu Mare

Data actualizării: Data publicării:
Zilele SM7

E sărbatoare în acest sfârșit de săptămână în Satu Mare. Startul ediției cu numărul 21 a Zilelor Orașului s-a dat vineri după-amiaza cu un concert susținut de Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare.

Zilele SM7
Zilele SM7

Pe cele două scene amplasate în oras vor urca, în cele trei zile de sărbătoare, 60 de formații de muzică ușoară și populară, printre care și artiști străini ca Dr. Alban sau Sounds of Boney M, care va concerta duminică seara.

Kereskenyi Gabor, primarul orașului Satu Mare: "Programul artistic cred că va fi pe placul tuturor sătmărenilor, indiferent de vârstă sau etnie. Am chemat artiști îndrăgiți atât pe plan internațional, cât și din România, respectiv Ungaria."

Mai puține ca în alți ani și amplasate ceva mai departe de scene, tarabele cu mâncare pe toate gusturile nu lipsesc de la sărbătoarea orașului.

"Avem mititei care sunt tradiționali românești, ceafă, ciolan, frigărui, cârnățărie, tot, ciupercuțe, de toate", se laudă un comerciant.

În program sunt incluse și o serie de evenimente precum Tower Run – o cursă de urcat scările Palatului Administrativ, de la parter până la etajul 15, Centura Sătmarului la Box, Crosul Tineretului ori concursul Miss Zilele Orașului Satu Mare.

La acestea se adaugă deja tradiționala Paradă a Florilor, programată pentru duminică dimineața, cu plecare din Grădina Romei.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri