8 Martie cu iz franțuzesc. Mii de români au ales să petreacă Ziua Femeii în Băile Felix

Data publicării:
8 martie felix 090315

Pentru cei care au petrecut 8 martie în Băile Felix primul pas spre relaxare a fost o baie în bazinele cu apă termală. Aşa au înfruntat soarele cu dinţi care i-a însoţit în această minivacanţă.

"Apa foarte bună, aproape de noi și la Felix venim că aici ne place."

"- De unde ați venit?
- Timișoara.
- Și de ce ați ales să petreceți 8 Martie aici?
- M-am gândit că de Ziua Femeii, de 8 Martie e un loc destul de ok pentru a sărbători cu viitoarea soție."

"Am venit tocmai din Craiova și sunt pentru prima dată la Băile Felix. Un loc mai potrivit nu se putea. Tocmai am ieșit din bazin. E perfect!"

A urmat distracția, pentru că administratorii de hoteluri au pus la cale petreceri cu iz franțuzesc.

"Pentru toate femeile care ne-au călcat pragul am încercat să le oferim o seară de neuitat, o seară romantică, cu un mic program artistic", susţine Corina Badea, șef de recepție la un hotel din Băile Felix.

Pe aceeasi idee a fost realizat și meniul petrecerilor. Pe lângă tartine asortate și un pahar de șampanie, invitații au fost serviți cu "un file de somon posat cu roșii cherry și ierburi aromatizate, cu un sos dulce acrișor. Vom continua cu preparatul de bază. E o friptură au gratin, cartofi la cuptor, morcovi sote", a detaliat Dan Teodor Găvruța, maestru în artă culinară.

La sfârșit de săptămână, în stațiunea Băile Felix gradul de ocupare a fost de 100%, după cum au afirmat administratorii de hoteluri.

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabriel Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri