A început Festivalul de Teatru Scurt. 20 de spectacole vor avea loc în Oradea până în 27 septembrie

Data publicării:
festival de teatru scurt

Piesa de teatru care a deschis festivalul a fost „Leonce şi Lena", în regia lui Mihai Mănuțiu, un spectacol muzical despre iubire şi politică, putere şi obedienţă, în care toate personajele cântă şi dansează pe muzica artistei Ada Milea.

"Nu aș spune că e neapărat un spectacol, ci mai degrabă un concert, un concert de muzică, unde nu prea poți să stai pe scaun pentru că muzica te îmbie la dans."

"E a doua oară când văd spectacolul. Mi-a plăcut prima dată și voiam neapărat să îl mai revăd."

Pe parcursul Festivalului Internațional de Teatru Scurt , spectatorii vor vedea 20 de reprezentanţii în şapte spaţii diferite, unele chiar inedite. Pe scena teatrului Regina Maria, în aer liber, dar şi câteva cluburi din oraş.

"Sunt spectacole dintre cele mai diverse. Majoritatea spectacolelor pentru public sunt comedii, sperăm că orădenii vor veni în număr foarte mare la aceste spectacole", a precizat Victoria Balint, organizator.

Festivalul Internațional de Teatru Scurt din Oradea coboară cortina pe 27 septembrie, cu spectacolul muzical „Omul din La Mancha" bazat pe celebrul roman al lui Cervantes „ Don Quijote".

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri