Accident cu patru victime lângă Lăzăreni, după ce un autoturism s-a răsturnat. Printre răniţi, un copil de 4 ani

Data publicării:
accident Lazareni 8

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17:45, pe drumul comunal 67, între localităţile Lăzăreni şi Gepiş. Potrivit ofiţerilor de la Poliţia Rutieră un bărbat de 32 de ani, din Salonta, a fost cel care a provocat accidentul pentru că nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

„La coborârea unei pante a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul a părăsit carosabilul, a pătruns în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare, s-a răsturnat, iar apoi a revenit pe partea stângă a carosabilului", se arată într-un comunicat al Poliţiei Bihor.

La locul accidentului au intervenit de urgenţă pompierii din Tinca şi Oradea, un echipaj al SMURD şi unul al Ambulanţei.

"Echipajele au procedat la acordarea primului ajutor calificat copilului, bărbatului în vârstă de 43 ani şi celui în vârstă de 28 ani care, aflat în stare gravă, a fost intubat şi ventilat mecanic, respectiv la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul bărbatului în vârstă de 32 ani. Forţele de intervenţie au reuşit să salveze şi victima aflată în stop cardio-respirator", a precizat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Toate cele patru persoane rănite au fost transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Romeo Vuşcan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri