Accident de tren în Bihor. Trei persoane au fost rănite

Data publicării:
accident Marghita

sursă: Facebook/ InfoTrafic Bihor - Bogdan Giarca

Accidentul s-a petrecut între Marghita şi Chiribiş. Din primele cercetări se pare că şoferul nu s-a asigurat la trecerea peste linia ferată şi a fost surprins de un tren.

Două echipaje de pompieri din Marghita au intervenit imediat după apelul de urgenţă, însoţite de o ambulanţă şi o echipă de descarcerare. Cele trei victime din autoturism - o femeie şi doi bărbaţi - au primit primul ajutor şi de la un echipaj SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea, în siguranţă, a două victime captive între fiarele contorsionate ale autoturismului, echipajele medicale procedând la acordarea îngrijirilor de specialitate celor trei persoane rănite - una dintre acestea fiind intubată, iar celelalte două prezentând diferite traumatisme, contuzii şi plăgi", a transmis căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. Un elicopter a intervenit ca să-i preia pe răniţi.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri