Accident pe DN79 | Doi răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Data publicării:
accident DN79 Inand 090517 1

Două persoane au fost rănite marţi, cu puţin după ora 11, într-un accident produs pe DN79 Oradea - Arad, în afara localităţii Inand. Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un autotren, după ce şoferul primului vehicul a intrat pe contrasens. A fost nevoie de pompierii de la Descarcerare pentru a-i scoate pe răniţi din maşina avariată.

accident DN79 Inand 090517
accident DN79 Inand 090517

Poliţiştii au stabilit că vina îi aparţine unui orădean de 46 de ani care, în timp ce conducea un autoturism, a frânat brusc şi a pătruns pe contrasens. Acolo s-a ciocnit frontal cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 51 de ani, din Pecica, judeţul Arad.

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a transformat într-o grămadă de fier vechi. Prinşi înăuntru, şoferul autoturismului şi soţia sa, de 43 de ani, au fost scoşi cu ajutorul unui echipaj de la Descarcerare.

"Echipajele de descarcerare au acționat cu foarfecele și depărtătoarele hidraulice pentru tăierea portierelor autoturismului și evacuarea celor două persoane rănite din autovehiculul avariat, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor și acordarea îngrijirilor care se impuneau", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, căpitanul Camelia Roşca.

Rănit grav, cu mai multe fracturi şi politraumatisme, şoferul autoturismului a fost dus cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Oradea. Femeia a fost transportată la Urgenţe cu o ambulanţă SMURD.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri