Adrian Bucur, șeful interimar al Poliției Bihor

Data actualizării: Data publicării:
Adrian Bucur

Comisarul-șef Adrian Bucur, până acum adjunct al șefului Poliției Bihor, a fost numit comandant al instituției. Numirea a intrat în vigoare de azi, se arată într-un comunicat al IGP.

Adrian Bucur (foto: bh.politiaromana.ro)

"Începând cu data de 26 septembrie a.c., comisar-şef de poliţie Cătălin Adrian Bucur, adjunct al inspectorului –șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor a preluat, conform prevederilor din fișa postului, atribuțiile funcţiei de inspector șef, până la încadrarea postului conform prevederilor legale.

Decizia a fost adoptată ca urmare a eliberării din funcție a titularului postului, la data de 23 septembrie a.c., conform ordinului ministrului afacerilor interne", se arată în comunicatul Centrului de Informaţii şi Relaţii Publice din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comisarul-șef Adrian Bucur a fost șef al Poliției Bihor în perioada 2010 - mai 2012. În aceeași perioadă, chestorul Liviu Popa, care ocupa postul, a fost numit la conducerea Direcției Generale Anticorupție și apoi la șefia Poliției Române. 

O dată cu întoarcerea lui Popa în Bihor, Adrian Bucur a preluat șefia Serviciului Financiar-Contabilitate. 

În 2013 a fost numit adjunct al șefului Poliției Bihor, după ce fostul ocupant al funcției, comisarul-șef Ioan Brîndaș, a fost reținut de DNA și apoi arestat sub acuzații de corupţie.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri