Afacere cu miniaturi 3D. O statuetă realizată la imprimantă costă de la 450 de lei

Data publicării:
mini me

Totul începe cu o şedinţă foto, realizată cu 100 de camere de înaltă rezoluţie, care vă imortalizează din toate unghiurile, simultan.

"Prin combinarea fotografiilor speciale, numite fotograme, şi utilizarea de echipamente de înaltă tehnologie 3D copiem şi printăm oamenii care doresc să imortalizeze momentele speciale din viaţa lor. Materialul din care sunt realizate este un compozit ultraperformant", spune Mihaela Ţolescu, administratorul afacerii.

Se generează apoi o imagine tridimensională pe calculator, după care începe printarea 3D. Imprimanta specială poate reda până la 390 de mii de culori.

"Am citit în ziar anunţul şi am zis "Nu se poate sa avem in orasul nostru ceva atat de modern". M-am gandit că ar fi interesant să avem aşa ceva în casă şi noi. Nu numai, pot să le trimit oriunde rudelor."

Vlad şi Andrea au fost printre primii clienţi.

"Ne-am gândit pentru trei statuete, una pentru noi, iar celelalte două pentru părinţii noştri. Ce-i mai frumos decât o amintire care să reziste în timp şi să fie mai palpabilă?"

Miniaturile au între 10 şi 35 de centimetri, iar preţul unei statuete porneşte de la 450 de lei. Patronii se gândesc să meargă şi în alte oraşe din ţară cu un studio mobil.

Reporter: Diana Grad
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri