"Aleargă cu campionii" - încă un concurs pentru iubitorii de atletism din Oradea

Data publicării:
constantina-dita-tomescu

(foto - Constantina Diţă)

Cea de-a doua ediţie a concursului „Aleargă cu campionii" se va desfăşura pe 26 septembrie în Parcul I.C. Brătianu şi este dedicată tuturor categoriilor de vârstă.

„Cu timpul, acest cros doresc să-l fac internaţional. Având în vedere că eu particip la crosuri internaţionale, am relaţii foarte bune în Ungaria, Slovacia, Austria şi Italia. De obicei ei mă invită la competiţii, iar acum cred că a venit şi rândul meu să invit", spune Simona Kadaş, organizatoarea competiţiei.

Cursa va fi împărţită în două: un tur de parc pentru copii din clasele I-VIII, şi trei tururi pentru elevii din clasa a IX până la seniori. Crosul va fi supervizat de două campioane ale atletismului românesc: Constantina Diţă şi Fiţa Lovin. Snt mari şanse ca prima, fostă campioană olimpică de la Beijing, chiar să participe la cursa seniorilor.

„Aş dori ca această competiţie, pe viitor, să o fac în parteneriat cu Constantina Diţă. Săptămâna viitoare când vine, voi sta de vorbă cu ea şi sper să un răspuns pozitiv din partea dânsei", a dezvăluit Simona Kadaş.

Înscrierile pentru cursă se vor face în ziua concursului, de la ora 9. Startul se va da la ora 11.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri