Ambasadorul Austriei, sprijin pentru promovarea Oradei

Data publicării:
Ambasador Austria Primaria Oradea

Ambasadorul Austriei la Bucureşti, Gerhard Reiweger, s-a aflat astăzi, într-o vizită în Oradea. Diplomatul s-a întâlnit cu primarul Ilie Bolojan.

Ambasadorul austriac şi edilul orădean au purtat discuţii pe mai multe teme. Au fost vizate colaborarea cu oraşe din Austria pentru schimburi de bune practici sau organizarea la Oradea a unor evenimente culturale susţinute de Ambasada Austriei, în toamna aceasta şi anul viitor.

În cadrul întâlnirii s-a discutat şi despre continuarea colaborării dintre Primăria Oradea şi secţia economică a ambasadei austriece.

"O altă temă importantă de discuţie a fost cea privind susţinerea mobilării Cetăţii Oradiei, aferente perioadei austriece, de către muzee din Austria", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Cu ocazia întâlnirii şi edilul Oradei, ambasadorul Gerhard Reiweger şi-a arătat susţinerea faţă de intenţia primăriei locale de a deschide, anul viitor, Muzeul Evreilor. Diplomatul a dat asigurări în privinţa sprijinului în promovarea turistică în Austria a reşedinţei Bihorului.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Primăria Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri