Aqua-zumba în bazinele cu apă termală din Băile Felix

Data publicării:
ZUMBA 150816

Cel mai gustat moment pentru turiştii cazaţi în modernul complex este cel de aqua zumba. Timp de 30 de minute, instructorii îi invită la o porţie de mișcare în bazin.

"Foarte frumos, mi-a plăcut că ne-am mai mișcat, dar este foarte greu, fiind în apă."

"- Interesant.
- Greu?
- Nu, nu! Chiar foarte ușor și amuzant."

"Este foarte eficient, mai ales că este este foarte multă distracţie, fiind pe muzică - e genul latino, lumea prinde mult mai bine decât dacă ar fi un sport practicat aşa simplu, fără muzică", spune Ilaria Cherloabă, instructor de aqua-zumba.

Nu au fost neglijați nici cei mici, pentru care reprezentanții hotelului au adus animator.

"- Facem party de jocuri, animație, pictură, baloane, mai facem jocuri de apă, concursuri.
- V-ați simțit bine?
- Da."

Inaugurat de mai puţin de un an, complexul termal de cinci stele din Băile Felix este în această perioadă ocupat integral de turiști. O noapte de cazare într-o cameră single costă 434 de lei, o cameră dublă 614 lei iar un apartament cu dormitor și living 953 de lei. Pe lângă condiţiile excelente de cazare, vizitatorii au parte de "aquapark-ul cu cele 14 bazinele interioare și exterioare, un centru spa cu masaje exotice, o bază de tratament cu terapie inovatoare în recuperare", după cum detaliază Diana Antonescu, reprezentantul marketing al hotelului.

La acestea se adaugă ședințele gratuite de gimnastică în apă, serile tamatice sau concertele susținute de diverși artiști.
Persoanele care nu sunt cazate în hotel, dar vor să petreacă o zi în aquapark-ul complexului trebuie să plătească 80 de lei pe zi în cazul adulților și 40 de lei pentru copii.

În această perioadă aproape 8 mii de turişti se află în Băile Felix.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri