Aquapark-ul din Oradea, "inundat" cu vizitatori în minivacanța de 1 iunie şi Rusalii

Data actualizării: Data publicării:
aquapark

A fost distraţie şi relaxare în minivacanţa de 1 Iunie şi Rusalii în cel mai modern aquapark din vestul ţării. Peste 1.000 de persoane au ales să se relaxeze de Ziua Copilului în complexul termal Nymphaea din Oradea. Pe lângă vremea frumoasă de vară, turiștii au avut parte de 15 bazine și 10 tobogane, o zonă de spa și băi turcești.

De 1 iunie, distracția cea mai mare a fost la cele șase tobogane exterioare, unde cei mici și cei mari s-au distrat și s-au bucurat de vremea frumoasă.

"Eu mă dau pe toate toboganele și sper să mă distrez, adică este foarte fain aici", spune un copil.

"Am venit ca să mă distrez și ca să mă dau pe tobogan", susţine altul.

"- Îmi plac foarte mult toboganele, mai ales ăsta galben.
- De ce îți place?
- Pentru că sunt foarte faine, sunt foarte bune, îmi place mult aici."

Aquapark-ul deschis anul trecut în Oradea are 15 bazine interioare și exterioare și zece tobogane, o zonă de spa și băi turcești, dar și o zonă cu mâncare.

"Peste o mie de persoane au ales astăzi să vină în aquapark-ul din Oradea. Toată lumea se simte bine și se distrează, fie aleg să se dea pe tobogane, să stea în bazinul cu valuri sau în cele acoperite", a transmis Bianca Firezar, reporter Digi24 Oradea.

"Cea mai frecventată zonă este zona toboganelor exterioare. Este special și aleg mai mult zona toboganelor exterioare pentru adrenalină și zona de sărituri, bazinul de sărituri, unde se poate sări de la o înălțime de zece metri", a precizat Călin Ardelean, managerul aquaparkului.

Pentru o zi de distracție în aquaparkul din Oradea, adulții au plătit câte 50 de lei fiecare, în timp ce pentru copii biletul a costat 25 de lei.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri