Arbitrii bihoreni au fost instruiţi de Sebastian Colţescu şi Augustus Constantin

Data publicării:
sport arbitri

Augustus Constantin, responsabilul Departamentului Dezvoltare din Comisia Centrală a Arbitrilor: „Sunt situaţii care trebuiesc dezbătute, trebuie lămurite pentru că scopul nostru este ca după aceste seminarii arbitrii să plece cu lucrurile, dacă nu 100% clare, ne-am dori să fie eficienţă maximă."

Cavalerii fluierului au dezbătut probleme legate de situaţii din timpul jocului şi de rolul observatorului. Au fost puse în discuţie şi condiţiile pentru a fi arbitru de top

Laurenţiu Danşa, preşedintele Asociaţiei „Cavalerii fluierului": „I-am implicat absolut pe toţi arbitrii din judeţul Bihor şi împreună cu observatorii de la lotul judeţean. Prin acest curs am dorit să îmbunătăţim, să dezvoltăm şi să perfecţionăm cunoştinţele pe care toţi participanţii le-au dobândit până în prezent."

Radu Bitea, cel mai bun arbitru din Bihor în 2015: „Mă bucură interesul tinerilor, observatorilor, arbitrilor. Mă bucură interesul CCA-ului care ajută tot timpul."

Unică în România, Asociaţia „Cavalerii fluierului" este la al doilea seminar organizat în Bihor, după cel susţinut în urmă cu mai bine de un an de Alexandru Tudor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri