Arcaşii juniori de la Redpoint Oradea, campioni naţionali

Data publicării:
03-Redpoint. Juniorii la tinte

foto: Redpoint Oradea

Competiţia s-a desfăşurat în format 72 de săgeţi la 50 de metri distanţă, pe ţinta FITA de 80 de centimetri cu şase zone de scor.

La categoria juniori III, Alin Mureşan a obţinut titlul şi tricoul de campion naţional, cu 532 de puncte. Aceeaşi medalie - cea de aur - a fost trecută şi în palmaresul lui Vivien Bălteanu, la junioare III. Medalia de bronz a fost cucerită, la categoria juniori II, de Victor Kiss-Antonescu.

Dacă şi în Oradea ar exista o preocupare mai mare pentru sporturile care atrag din ce în ce mai mulţi spectatori, adepţi şi admiratori, prestigiul oraşului ar creşte simţitor, odată cu dezvoltarea acestor sporturi considerate pînă acum „de nişă"", este de părere Mircea Stroe, antrenorul clubului „Redpoint" Oradea.

Următoarele competiţii de tir cu arcul din Bihor sunt cele din campionatul judeţean, urmate de tradiţionala Cupa Cetăţii/Cupa Toamnei Orădene, care va avea loc de ziua oraşului.

Clubul „Redpoint" Oradea este membru al Asociaţiei Judeţene de Tir cu Arcul Bihor, singura din ţară care organizează un campionat judeţean.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri