ARTE MARŢIALE. Orădenii, pe podiumul Open-ului României

Data actualizării: Data publicării:
sport taekwondo-1

Openul României la taekwon-do ITF, găzduit sâmbătă de Arena „Antonio Alexe", a făcut ca Oradea şi tânăra federaţie română de Sporturi Marţiale Coreene să intre în forţă în calendarul Federaţiei Internaţionale. Sub privirile vicepreşedintelui forului mondial, Mario Bogdanov, şi a directorului de competiţii, Kim Ung Chol, turneul de clasa A i-a solicitat la maximum pe cei 232 de sportivi prezenţi la start.

"Am reuşit să ne facem şi noi datoria şi ceea ce mă bucură este faptul că prin prestanţa sportivilor noştri se dovedeşte acest lucru", spune Romeo Tulkos, directorul de concurs.

Clubul organizator, King Do Lions Oradea, s-a clasat pe locul doi în clasamentul pe echipe, după selecţionata Bulgariei. "Leii" au fost urmaţi de concitadinii de la Royal Kwon.

„De sportivii mei sunt foarte mulţumit, avem multe medalii de aur, argint şi bronz deja, deci un concurs foarte reuşit", a declarat Francisc Tripa, antrenorul Royal Kwon.

Evoluţia bună a gazdelor a fost confirmată şi de desemnarea lui Răzvan Cotuţ ca fiind cel mai bun sportiv din concurs, de la categoria copii.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri