Bărbat de 73 de ani, salvat de pompieri dintr-o casă în flăcări

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Alesd (2)

Un bihorean de 73 de ani, din oraşul Aleşd, a fost salvat de pompierii din oraş după ce locuinţa i-a fost afectată de un incendiu. Bărbatul era căzut în holul casei şi suferise arsuri la mână. Se pare că el a încercat să-şi dea foc locuinţei.

incendiu Alesd (3)
incendiu Alesd (3)

Apelul a fost dat la 112 ieri după-amiază, cu puţin înainte de ora 18. Pompierii din cadrul Staţiei Aleşd s-au deplasat de urgenţă pe strada Bobâlna din oraş, unde o casă era cuprinsă de flăcări.

„La sosirea echipajelor de pompieri, proprietarul, în vârstă de 73 de ani, era căzut în holul casei, iar flăcările se manifestau în dormitorul locuinței, care era afectat de producerea unei explozii ca urmare a degajării gazului petrolier lichefiat în interiorul încăperii”, a transmis căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Cu arsuri de gradul II la antebraţul drept, bărbatul a fost preluat de paramedicii care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

Între timp, pompierii au stins flăcările şi au scos la timp trei butelii aflate în dormitor. Focul a distrus două fotolii, o uşă, o canapea, o fereastră, un televizor şi a afectat pereții dormitorului.

„Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, susţin pompierii.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri