Bărbatul bănuit că şi-a împuşcat vecinul la braconaj a fost găsit mort

Data publicării:
masina criminalistica
Criminaliști FOTO: captură video Digi24

Alarma s-a dat în noaptea de marţi spre miercuri, când oamenii legii au detectat semnalul de telefon mobil aparţinând bărbatului fugar. Cadavrul a fost descoperit la mai bine de 200 de metri de locul unde a avut loc accidentul de vânătoare, într-un lan de porumb.

"Ieri zice că a sunat telefonul, l-a sunat cineva, dar nu a răspuns", spune un localnic. 

"Două zile l-am căutat, dar numai în partea asta nu am căutat. Am căutat către pădure şi duminică şi luni şi, uite, aici a fost. Atunci s-a împuşcat după ce l-a împuşcat pe Teo", susţine Adrian Mălan, văr al bărbatului găsit mort.

Familia a încercat de mai multe ori să ia legătura cu fugarul, însă acesta nu răspuns nici la apeluri, nici la mesajele pe telefon. Probabil măcinat de vină, la scurt timp după ce şi-a omorât prietenul din greşeală acesta şi-a pus arma la cap şi s-a sinucis.

"S-a împuşcat atunci sub barbă", susţine un bărbat.

"De ce s-ar fi împuşcat? Probabil de frică, nu ştiu, încă nu ştim nimic: adevărul unde este, cum este", caută răspunsuri Gheorghe Cosma, fratele bărbatului ucis la vânătoare.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare în lipsă în urmă cu patru zile, atunci când a fost dat în urmărire generală.

"Se pare că acesta s-ar fi împuşcat după ce l-a ucis din culpă pe prietenul său, pe Cosma Petru. Se fac acum investigaţii, se va dispune o autopsie pentru a se vedea cât de veche este rana provocată prin împuşcare", a declarat Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cei doi ieşiseră la vânătoare de mistreţi, chiar dacă legea interzice vânatul pe timp de noapte.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri