BASCHET. Biletele pentru meciul de joi al finalei Ligii Naționale s-au epuizat înainte de ora oficială de punere în vânzare

Data publicării:
BILETE

Conform site-ului oficial al CSM Oradea, biletele urmau să fie disponibile începând cu ora 10. Încă de la primele ore ale dimineţii însă, zeci de suporteri s-au aşezat la rând la sediul clubului, astfel că vânzarea tichetelor a început în jurul orei 9. Pentru că nu a fost limitat numărul de bilete pe care un suporter le putea cumpăra, au fost cazuri în care s-au achiziționat chiar şi câteva zeci de bilete pe persoană. Astfel, până în jurul orei 10 aproape toate tichetele scoase la vânzare au fost epuizate.

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei Locale pentru a calma spiritele. Oamenii le-au reproşat organizatorilor faptul că nu au respectat ora anunţată pentru punerea în vânzare a biletelor, dar şi faptul că nu au limitat numărul de tichete care pot fi cumpărate.

Conducerea clubului a scos la vânzare pentru meciul de joi 1.300 de bilete, iar în faţa Arenei Antonio Alexe va fi instalat un ecran pe care va putea fi urmărită, în direct, partida dintre CSM Oradea şi BC Mureş.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri