BASCHET. Campionii de la CSM CSU Oradea au ca adversară pe nou promovata BC Olimpic Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet inainte de Baia Mare

CSM CSU Oradea va juca sâmbătă ultima partidă înaintea debutului în grupele Champions League. O va face în compania nou promovatei BC Olimpic Baia Mare, în fața căreia își propune doar victoria.

Șerban Sere, președintele CSM Oradea: "Această atitudine noi încercăm să avem la fiecare meci, indiferent cu cine jucăm: că ne propunem doar victoria, cu atât mai mult în fața unei nou promovate."

Deși ocupă ultimul loc în clasament, fără vreo victorie în cele trei etape disputate până acum, Olimpic Baia Mare nu este considerată de orădeni drept un adversar simplu.

"Este o echipă care, cu siguranță, ca și multe altele, va veni la Oradea ca să-și vândă scump pielea; dar cu tot respectul pentru ei, eu cred că la ora actuală există o diferență de valoare între cele două echipe și mi-aș dori foarte mult să ne respectăm statutul, să facem o ultimă repetiție înainte de Pinar și să avem lotul ferit de accidentări", a declarat Sere.

Partida dintre CSM CSU Oradea și BC Olimpic Baia Mare este găzduită, sâmbătă seară, de Arena Antonio Alexe, de la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri