BASCHET. Cristian Achim, despre elevii săi: „Jucătorii nu sunt maşini!"

Data publicării:
sport baschet masini

Cu 23 de jocuri oficiale disputate în mai puţin de trei luni, adică o medie de un meci la trei zile, campioana României la baschet masculin, CSM CSU Oradea, resimte din plin programul infernal. Iar acest lucru pare să fie cel mai bine reflectat de rezultatele din ultimele confruntări.

„Suntem singura echipă din Champions League care a avut patru meciuri de calificare. Nimeni din cele care joacă acum în Chmapions League. Ori nu a avut niciunul, ori a avut maxim două", susţine Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În condiţiile date, oboseala instalată în vestiarul orădean nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Mai mult, antrenorul „leilor roşii" s-a văzut lovit şi de ghinionul accidentărilor.

„Maşini jucătorii ăştia nu sunt. Este imposibil să fie şi atunci, cu tot respectul, ei dau tot ce pot la fiecare meci, vă asigur de acest lucru."

Chiar dacă majoritatea campionatelor din alte sporturi au intrat sau se pregătesc de vacanţa de iarnă, CSM CSU nu va lua pauză. Ultimul meci oficial al orădenilor în 2016 este programat pe 28 decembrie, în campionat, acasă, cu CSU Sibiu.

Primul meci din 2017 se va juca o săptămână mai târziu, pe 4 ianuarie, în grupele Champions League, acasă cu Le Mans Sarthe.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri