BASCHET. Cristian Achim, reconfirmat la CSM Oradea. Clubul, în negocieri cu Nicolescu

Data actualizării: Data publicării:
sport sansa baschet

CSM CSU Oradea a pus capăt celui mai lung sezon din istorie, la finele căruia a obținut bronzul Ligii Naţionale. Dacă echipa a intrat în vacanţă, conducerea clubului a început căutările pentru noul sezon.

Antrenorul Cristian Achim și secundul Milan Mitrovic au fost primii confirmaţi.

„Nu schimbăm antrenorii, nu avem motive să o facem. Dânsul este oricum sub contract cu noi", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Tot sub contract este și jucătorul Titus Nicoară, confirmat și el în lotul orădenilor. La fel ca în anii precedenţi, șefii CSM vor negocia mai întâi cu jucătorii români; primul pe listă este Bobe Nicolescu.

„În funcţie de bugetul pe care-l vom avea, vom începe să facem cercetările, cum s-a întâmplat de altfel în fiecare vară, şi da, ştiţi că suntem adepţii continuităţii, pentru că această continuitate ne-a adus tot timpul rezultate", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Conducerea CSM Oradea a confirmat că echipa se va înscrie în sezonul viitor în FIBA Europe Cup, competiţie din care a fost eliminată, în ultimul sezon, de Usak Sportif, în optimile de finală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri