BASCHET | CSM CSU Oradea a învins pe Dinamo cu 77-66

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet csm dinamo

Campioana României la baschet masculin îşi păstrează şirul victoriilor în întrecerea internă şi după confruntarea de sâmbătă cu Dinamo, de care a dispus cu 77-66.

Cu o singură victorie în opt etape, formaţia din Ştefan cel Mare părea să fie victima perfectă pentru CSM CSU Oradea. Pe teren situaţia a stat însă exact invers, pentru că Dinamo a ţinut piept campionilor până aproape de final.

„Noi nu ne-am ridicat la nivelul dorit de către noi. Chiar dacă într-un final am obţinut victoria, însă am obţinut-o aşa, cu frâna de mână trasă", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Dinamoviştii şi-au arătat intenţiile încă din primele zece minute când au condus aproape tot timpul. Echilibrul s-a menţinut şi la pauza mare, când CSM s-a distanţat la trei puncte.

„Leii roşii" s-au impus şi în ultimele două sferturi datorită jocului bun făcut de Zeno şi a aruncărilor de la distanţă reuşite de Mirkovic şi Pasalic.

„Eu cred că a fost un meci frumos, cu toate că m-am săturat să zic că avem meciuri frumoase şi noi pierdem pe final tot timpul", a spus Eugen Ilie, antrenorul BC Dinamo.

CSM CSU şi-a trecut în cont a şasea victorie în campionat şi se pregăteşte de confruntarea de sâmbătă, din campionat, cu U BT Cluj-Napoca. Până atunci însă, Oradea va evolua în Champions League, mâine seară, în Finlanda.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri