BASCHET. CSM CSU Oradea a reluat şirul victoriilor: 73-58 cu SCM Craiova

Data publicării:
sport baschet Craiova

Victorie lejeră pentru CSM CSU Oradea, care sâmbătă seara şi-a trecut în cont, în faţa Craiovei, cea de-a patra victorie stagională, scor 73-58. Gazdele au dominat categoric meciul care a pus capăt unui şir de trei înfrângeri consecutive.

„Mă bucur foarte tare în primul rând pentru faptul că în sfârşit reuşim să ne adaptăm la această suită de jocuri la două, trei zile. Este un lucru foarte dificil de realizat", susţine Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Campioana a făcut şi spectacol pe teren. Cu o rotaţie de 11 jucători, CSM CSU s-a distanţat încă din start, iar primele două sferturi au reliefat perfect diferenţa dintre cele două formaţii, 42-26. Mirkovic a fost providenţial de la distanţă, cu patru reuşite, şi un total de 22 de puncte. A fost acompaniat de Nicoară, Denison sau Pasalic, care au arătat o mare poftă de joc.

Craiova a încercat să contribuie şi ea la joc, dar s-a evidenţiat doar prin ieşirile nervoase ale lui Fraseniuc. Mandache a încheiat şi el meciul mai repede, în urma a două faulturi tehnice. În tot acest timp, Nicoară şi Paul Williams au avut nevoie de îngrijiri medicale după un contact involuntar, dar destul de dur.

„Acestea sunt limitele noastre. Trebuie să fim realişti, trebuie să ne uităm în oglindă şi să fim sinceri cu noi. Nu suntem de nivelul, să fim realişti, al echipei orădene, din punct de vedere mental, fizic", a declarat Vladimir Vuksanovic, antrenorul SCM Craiova.

Pentru Oradea, victoria cu Craiova a însemnat ultimul test înaintea rundei cu numărul trei din grupele Ligii Campionilor, cu Avtodor Saratov.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri