BASCHET. CSM CSU Oradea, înfrângere în primul tur preliminar al FIBA Europe Cup

Data actualizării: Data publicării:
baschet balkan

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea şi-au început aventura în Europa cu o înfrângere. În primul tur preliminar al FIBA Europe Cup, "leii roşii" au pierdut cu 66-82 în faţa vicecampioanei Bulgariei, Balkan Botevgrad.

"Spre surprinderea mea echipa mai experimentată a ştiut să gestioneze cel mai prost momentele cheie şi acest lucru a dus la un astfel de rezultat", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Oradea a început bine partida, iar dupa primele zece minute de joc era în avantaj, scor 20-17. Următorul sfert le-a aparținut gazdelor, care au intrat la pauză cu avantaj pe tabelă, 39-31. Elevii lui Cristi Achim au echilibrat din nou situația, iar după al treilea sfert bulgarii aveau doar un punct avans, 54-53.

Jocul slab făcut de orădeni în ultima parte a partidei a dus în final la înfrângerea la 16 puncte.

"Un joc ţine 40 de minute şi unele inexactităţi pe care noi le-am comis au făcut ca această diferenţă pe tabela de marcaj să se înregistreze la finalul partidei, să fie o diferenţă, zic eu, deloc conformă cu realitatea din teren", crede Şerban Sere.

Cei mai buni marcatori ai formației orădene au fost Milosevic și Martin Zeno cu câte 15 puncte. Returul dintre CSM CSU Oradea și Balkan Botevgrad va avea loc miercuri, în Arena "Antonio Alexe", de la ora 19.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri