BASCHET. CSM CSU Oradea, învins în ultimul joc amical

Data publicării:
sport baschet amical

Liga Națională de baschet masculin se va relua la finele acestei săptămâni cu derbiul dintre două pretendente la titlu, U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea. Cele două echipe se vor confrunta după minipauza competițională în care s-au menținut în formă cu ajutorul meciurilor amicale.

Orădenii au jucat miercuri seara, pe teren propriu, cu echipa din Debrețin, în fața căreia a cedat la limită 75-76. Asta după ce săptămâna trecută, elevii lui Cristian Achim au câștigat cu 77-73 amicalul de la Szeged.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: "Ne-am antrenat și noi de luni încoace ceea ce este foarte bine pentru noi în condițiile date. Nu am mai avut de foarte mult timp o perioadă în care am avut jucătorii la dispoziție. Două meciuri care eu le consider că au fost utile."

Confruntarea cu Universitatea Cluj se anunță interesantă și pentru că în cazul unei victorii orădene cele două echipe ar ajunge la egalitate de puncte. În prezent, liderul U BT Cluj și CSM CSU Oradea, clasată pe locul șase, sunt despărțite de un singur punct.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: "Este clar că ambele echipe vor dori victoria: și noi și ei. Se va juca cu ambiție, tare."

Derbiul dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea va avea loc sâmbata, în Polivalenta din Cluj, de la ora 20. Partida va fi în direct la Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri