Sari la conținut
News Alert

BASCHET. CSM CSU Oradea, jumătate de lot înainte de reunire

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de reluarea pregătirilor pentru noul sezon, lotul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal este departe de a fi definitivat. Dacă miercuri ar avea loc primul antrenament, antrenorul Cristi Achim ar avea la dispoziţie doi străini şi cinci români, dintre trei jucători sub 23 de ani.

Clubul a anunţat primele transferuri abia în luna iulie, în condiţiile în care în anii trecuţi echipa era definitivată chiar şi cu o lună înainte de reluarea pregătirilor.

La capitolul baschetbalişti străini, acolo unde din următorul sezon este permisă folosirea a şase jucători din afara României, au semnat doar Goran Gajovic, ex BC Mureş, şi Muhamed Pasalic, al cărui contract a fost prelungit. Nimic despre situaţia lui Sean Barnette, cel mai bun jucător al CSM Oradea în anul în care echipa a câştigat titlul, şi nici despre Martin Zeno, cel mai bun marcator sezonul trecut.

De asemenea, CSM l-a pierdut pe Titus Nicoară, om de bază în naţionala României, care a refuzat o diminuare a salariului.

Reporter: Adrian Ciucuriţă