BASCHET. CSM Oradea a început cu dreptul seria meciurilor de pregătire: 78-55 cu Timba Timişoara

Data publicării:
sport baschet Timba 010914

Marcus Hatten, Ante Kapric şi Gary McGhee au contribuit din plin la victoria obţinută vineri seară de CSM Oradea în faţa celor de la Timba Timişoara, scor 78-55. Din nefericire, nouă căpitan al echipei, Vujadin Subotic, a părăsit terenul accidentat.

„Am încercat să vedem toţi jucătorii. Din păcate, a, întâmpinat nişte probleme de sănătate, nu am reuşit să terminăm cu toţi. Au lipsit şi cei doi care sunt la lotul naţional", a remarcat Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Pentru adversara leilor roşii, a fost a doua înfrângere contabilizată în această perioadă, după cea suferită cu Spartak Subotica.

„E clar că am întâlnit o echipă puternică, vicecampioana României. Valoarea este mai mare ca şi a noastră, însă, per total, sunt şi mulţumit şi de asemenea şi nemulţumit de anumite aspecte", consideră Bogdan Murărescu, antrenorul BC Timba Timişoara.

Primele teste  cu adevărat grele pentru CSM Oradea vin în acest weekend, în Arena Antonio Alexe, când este programată o nouă ediţie a Memorialului Antonio Alexe. Este o competiţie în care băieţii pregătiţi de Cristian Achim le vor întâlni pe Albacomp Szekesfehervar, Inter Bratislava şi Metalac Valjevo.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri