BASCHET. CSM Oradea a stabilit preţul biletelor pentru Final Four şi All Star Game

Data publicării:
sport baschet bilete

Dacă în prima competiţie costul unui tichet de intrare se ridică la 10 lei pentru un meci, la All Star Game, preţul biletului, intitulat sugestiv „Red Lion", a fost stabilit la 20 de lei.

„Se vor pune în vânzare începând cu data de 28 martie, la sediul clubului, atât pentru Final Four cât şi pentru All Star Game", a anunţat Şerban Sere, managerul CSM CSU Oradea.

Posesorii de abonamente la jocurile de acasă ale formaţiei CSM vor beneficia de intrare gratuită şi la cele trei meciuri din Cupa României. În schimb, pentru All Star Game, acestea nu sunt valabile. 

Conducerea clubului orădean a stabilit şi logoul sub care se vor desfăşura cele două evenimente sportive: „Baschet de calitate la noi în cetate".

Eu cred că se potriveşte foarte bine pentru că, chiar cred că la ora actuală avem o cetate frumoasă, în primul rând, şi jucăm un baschet de calitate", spune Sere.

Pentru suporterii cu pretenţii, CSM are pregătit şi un pachet de abonamente Platinum VIP la cele două competiţii. Preţul acestuia este de 400 de lei şi include pe lângă locul rezervat pentru toate cele patru jocuri, şi un loc de parcare şi acces nelimitat la sala de protocol.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri