BASCHET. CSM Oradea câștigă al doilea meci cu CSU Sibiu și trimite finala mică în "decisiv"

Data actualizării: Data publicării:
CSM Oradea Sibiu
foto: Roby Boros/ CSM Oradea Facebook

CSM Oradea a câştigat al doilea meci al finalei mici a Ligii Naţionale de baschet, în faţa celor de la CSU Sibiu. Într-un meci jucat pe teren propriu, în Arena Antonio Alexe, campioana în exerciţiu şi-a asigurat victoria cu 70-66.

Orădenii au avut o evoluţie contradictorie de-a lungul partidei. După ce au câştigat primul sfert cu 20-18, gazdele l-au terminat la egalitate - 14-14 - pe al doilea. Sfertul al treilea le-a aparţinut sibienilor, care l-au câştigat cu 19-17.

Campionii şi-au revenit pe final şi au reuşit să îşi adjudece ultima parte la o diferenţă de patru puncte - 19-15.

Cel mai bun marcator a orădenilor a fost Sean Denison, cu 14 puncte, în timp ce de la CSU Sibiu s-a remarcat I. Mijajlovic, cu 16 puncte.

Scorul la general în finala mică a devenit astfel 1-1, după ce joia trecută, Sibiul a învins pe teren propriu cu 69-63. Potrivit statisticii, ambele formații au câte trei victorii în jocurile directe din actualul campionat.

Ultimul meci al disputei pentru locul al treilea este programat la Sibiu, miercuri, 24 mai, de la ora 19, şi va fi transmis în direct de DigiSport. Acesta va fi al 66-lea joc oficial pentru Oradea în acest sezon.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri