BASCHET. CSM Oradea - Steaua 82-84. Bucureştenii au pus capăt seriei de 11 victorii din campionat a "leilor roşii"

Data publicării:
Steaua CSM

Învinşi de patru ori în acest sezon de formaţia lui Achim, bucureştenii şi-au luat revanşa, scor 84-82, la capătul unei confruntări ce a avut nevoie de o repriză suplimentară.

Claudiu Fometescu, antrenorul echipei Steaua Bucureşti: „Puteam să câştigăm înainte de over-time, dar mă bucur că am câştigat."

Derbiul campionatului s-a derulat sub nota echilibrului şi pauza mare a găsit cele două formaţii despărţite de doar două puncte, 39-37 pentru Steaua. De neoprit la aruncările de la distanţă, unde Porter Troupe a excelat, formaţia bucureşteană s-a impus şi în sfertul trei. Gazdele au revenit în ultima secvenţă, iar la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal: 72-72.

Repriza suplimentară nu a făcut decât să prelungească agonia pentru orădeni. În ciuda jocului bun făcut de Will Franklin, încurajat din tribune de cei doi copii ai săi, CSM a bifat prima înfrângere după 13 victorii consecutive.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: "După părerea mea, Steaua a meritat victoria. Au fost mai proaspeţi, au luptat mai mult, au avut procentaj mai bun la trei puncte. Ne-au răpus cu recuperările."

Oradea se pregăteşte acum de un nou derbi, cel cu U BT Cluj Napoca, programat sâmbătă, de la ora 20.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri