BASCHET. CSM Oradea, victorie în primul amical

Data publicării:
sport baschet amical cu Craiova

CSM CSU a făcut spectacol la primul meci amical în actuala formulă din presezon. Marţi seara, orădenii au învins pe SCM U Craiova cu 89-74, la capătul unui meci pe care l-au dominat.

Peste o mie de suporteri au venit să-i vadă la lucru pe Zeno şi Pasalic, dar şi pe noii veniţi, care au făcut o impresie pozitivă.

"Nu am știut la ce să mă aștept pentru că a fost primul nostru meci împreună. Dar ne-am antrenat bine și astăzi am aruncat bine, ne-am apărat bine și per total am evoluat bine", consideră Obie Trotter, jucătorul CSM CSU Oradea.

"După cantonament picioarele sunt puțin mai grele și încă nu ești în formă sportivă, dar cu toate acestea ne-am descurcat bine. Mai e nevoie să îmbunătățim câteva aspecte ale jocului nostru, dar avem timp și cred că până la ora primului meci oficial vom fi pregătiți", susţine Muhamed Pasalic, fundaşul CSM CSU Oradea.

Noua echipă a orădenilor are mai puţin de o lună în care se antrenează în actuala formulă. Chiar şi aşa, Zeno a demonstrat încă o dată că e unul dintre cei mai buni jucători din Liga Naţională, în timp ce Milosevic sau Trotter au arătat că reprezintă sunt soluţii superioare celor de sezonul trecut pentru ofensivă.

"Ne-am trezit cu niște situații astăzi pe care noi nu am apucat să le lucrăm la antrenament absolut deloc. Dat fiind timpul foarte scurt, am încercat să le facem doar din vorbit. Au funcționat, parte nu, au apărut și greșeli, este normal", este de părere Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Pentru CSM CSU Oradea urmează turneul de la Timişoara, unde va întâlni o echipă de primă ligă din Serbia şi pe CSU Sibiu sau BC Timişoara, în funcţie de rezultate.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri