BASCHET. CSM-U Oradea, învins de Steaua după prelungiri, cu 93-94

Data publicării:
SPORT invinsi

„A fost un meci foarte frumos, gustat de către toată lumea. Din păcate, ghinioanele se ţin absolut lanţ de capul nostru", s-a întristat Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

În sfertul patru, orădenii au făcut o extenuantă cursă de recuperare, care a culminat cu un coş de două puncte, marcat de Hatten chiar pe fluierul de final. Trimisă în prelungiri, partida a fost tranşată de Titus Nicoară. Trecut în vară în tabăra bucurteşteană, fostul lider al orădenilor a decis învingătoarea de la linia de libere: CSM Oradea - Steaua, 93-94.

„A fost o fază, o inspiraţie, o aruncare. În meciurile acestea poate să câştige oricine. Nu cred că este vorba de tactică, este vorba de dăruinţă, este vorba de o aruncare care poate să intre, poate să nu intre", consideră Titus Nicoară, jucătorul echipei Steaua Bucureşti.

Marcat de dramatismul partidei din final, Bavcevic a savurat din plin una dintre puţinele victorii obţinute în faţa lui Achim.

„Această victorie este un mare bonus pentru noi, pentru că va fi greu pentru oricine să se impună aici. Sunt foarte fericit pentru victorie şi mi-aş dori ca Oradea să iasă din această criză", a declarat Niksa Bavcevic, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Oradea nu a pierdut doar partida, ci şi pe Dillon şi Pantic. Cei doi s-au accidentat şi nu vor putea evolua în meciul de miercuri, din cupele europene, cu Astana.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri