BASCHET. CSM-U Oradea pune accidentările pe seama ghinioanelor

Data publicării:
sport CSU accidentari 230115

Situaţia de-a dreptul dramatică cu care echipa orădeană s-a confruntat este pusă doar pe seama ghinionului.

„Adrian Guţoaia de şase ani se află în acelaşi regim centralizat în care nu are nici măcar o săptămână liberă vara. De asemenea, Bogdan Ţîbîrnă este un alt component al echipei naţionale care a avut o perioadă extrem de lungă în care a stat fără pauză. Este un jucător care s-a accidentat fără să aibă niciun contact cu adversarul", spune Şerban Sere, managerul CSM-U Oradea.

Conducerea clubului, care exclude varianta pregătirii proaste sau a altor cauze, aşteaptă acum ca o parte din jucătorii accidentaţi să-şi revină şi să poate ajuta echipa în îndeplinirea obiectivului propus pentru acest sezon.

„Revenirea accidentaţilor este pe termen mai lung. Doar despre Dani Popescu putem vorbi că va reveni în viitorul apropiat. Restul sunt absenţi de mai lungă durată", susţine Sere.

Accindetările suferite în acest sezon a obligat conducerea clubului să efectueze nu mai puţin de patru transferuri după ce Achim stabilise iniţial lotul cu care va demara în campionat. Ultimii doi jucători legitimaţi de orădeni sunt Vlahovic şi Corpodean.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri