BASCHET. Doi frați, colegi pe acelaşi post la CSM CSU Oradea

Data publicării:
sport tibirna

După mai bine de zece ani, Bogdan şi Lucian Ţîbîrnă sunt din nou colegi. Foşti adversari în ultimele două ediţii de campionat, cei doi fraţi vor împărţi din acest sezon vestiarul celor de la CSM CSU Oradea.

Bogdan Ţîbîrnă, pivotul CSM CSU Oradea: "M-am bucurat când am auzit că… Pentru că cunosc mediul de aici, cât e de profesionist şi cred că e mediul foarte bun pentru ca el să crească."

Chiar dacă nu au apucat să evolueze împreună, cei doi au totuşi amintiri comune de pe terenul de baschet. Finala mare din urmă cu două sezoane, câștigată de Bogdan în fața lui Lucian, pe atunci jucător la Tîrgu Mureş, i-a marcat pe cei doi.

Bogdan Ţîbîrnă, pivotul CSM CSU Oradea: "Vroiam să-i demonstrez că sunt fratele mai mare, dar pe deoparte nu vroiam să arate nici el rău."

Rivalitatea dintre cei doi frați va continua, chiar dacă de acum vor fi de aceaşi parte a baricadei. Asta pentru că ambii evoluează pe acelaşi post, de pivot.

Lucian Ţîbîrnă, pivotul CSM CSU Oradea: "El spunea ceva de rivalitate. Nu ştiu, nu am simţit asta. Am fost întotodeauna mai bun… Acum o să mă bată acasă."

Bogdan şi Lucian Ţîbîrnă nu sunt singuri fraţi din baschetul orădean. Lajos şi Levente Szijarto au evoluat şi ei la Oradea, dar niciodată împreună.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri