BASCHET. Echipa, secretul succesului la CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet echipa

Achiziţiile făcute în această vară de echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal au impresionat încă de la prima reprezentaţie. Milosevic, Trotter sau Gajovic au adus plusul ofensiv de care CSM Oradea avea nevoie.

La rândul lor, Zeno şi Pasalic au contribuit din plin la succesul în faţa Craiovei.

Obie Trotter, conducător de joc CSM CSU Oradea: "Nu avem jucători cu ego-uri mari în echipă, egoiști. Vrem să împărțim mingea. Când ai în echipă astfel de jucători poți evolua foarte bine."

Orădenii mai au însă mult până departe, iar pentru a învinge U BT Cluj, principala candidată la câştigarea titlului, au nevoie de un joc colectiv fără cusur.

Muhamed Pasalic, fundaş CSM CSU Oradea: "Pe mulți dintre ei îi cunosc. Pe Gajovic, pe Milosevic... nu îl cunoșteam pe conducătorul de joc. Pe Zeno îl știu. Cred că avem o echipă bună. Dacă vom juca un baschet colectiv, de echipă, putem obține lucruri mari."

Antrenorul Cristi Achim este şi el mulţumit de felul în care a circulat mingea în amicalul din Arena "Antonio Alexe". "Ce-mi place la echipa noastră este că pasăm bine, îmi place că toți jucătorii sunt jucători de echipă. Îmi place că împart mingea și asta poate să fie un semn bun."

Baschetbaliştii orădeni nu mai au mult timp să-şi regleze mecanismele, în condiţiile în care primul meci oficial al sezonului va avea loc pe 20 septembrie, în Bulgaria, în turul preliminar al FIBA Europe Cup.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri