BASCHET FEMININ. CSU Oradea a învins Clujul cu 63-53

Data publicării:
sport baschet 310114

Derbiul studentelor a început sub nota echilibrului. U Cluj s-a impus în primul sfert cu 14-12. Replica orădeană nu s-a lăsat aşteptată, iar acest lucru s-a reflectat şi pe tabelă, care la pauza mare indica un avans de cinci puncte pentru CSU, 30-25.

"La noi a fost o uzură meciul acesta pentru că am jucat foarte bine cu Galaţiul şi acum au fost timorate. Am câştigat la Cluj şi era ruşinos să pierdem acasă", crede Adriana Niculescu, antrenoarea CSU Oradea.

Baschetul spectacol a continuat şi în sfertul trei, doar că Universitatea Cluj a fost echipa care a făcut legea. Asta în ciuda faptului că a pierdut una din cele mai bune jucătoare, pe Judith Kajdacsi, după o accidentare gravă suferită la genunchi.

"Nu am avut oameni sub coș. E adevărat că și Clujul are doi pivoți de clasă și ghinionul lor a fost că s-a accidentat Kajdacsi, că altfel era mult mai greu meciul", spune antrenoarea CSU Oradea.

Punctul luat în avans înaintea sfertului patru nu a fost de ajuns pentru ca formaţia vizitatoare să spere la victorie. Oradea a apăsat tare pedala de acceleraţie şi graţie unui joc de echipă bun, CSU a obţinut a şasea victorie în campionat şi se înscrie în lupta pentru calificarea în play-off.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri