BASCHET FEMININ. La un pas de lider. Universitatea CSM Oradea - BC Sirius Tg. Mureş 72-45

Data publicării:
sport baschet feminin 211116

Cu trei victorii din cinci posibile, echipa de baschet feminin Universitatea CSM Oradea se menţine în trena liderului Grupei A din Liga I de baschet. Fetele Adrianei Niculescu au obţinut victoria în faţa celor de la Sirius Tîrgu Mureş, scor 72-45.

„A fost un joc în care experienţa şi-a spus cuvântul în prima şi a doua parte a jocului. A fost un meci în care am întâlnit o echipă fără vedete", susţine Adriana Niculescu, antrenoarea U CSM Oradea.

În primul sfert orădencele au înscris 15 puncte prin Andra Boltaşu şi Nikolett Orban. Cele două jucătoare au fost şi cele mai bune marcatoare ale confruntării, cu 22 respectiv 25 de puncte.

„Am dorit să ajungem să rulăm toată banca pentru că unele sunt mai micuţe şi măcar la meciurile de acest tip să reuşim să le rulăm pe toate ca să mai prindă experienţă şi pe viitor să ne ajute", a spus Andra Boltaşu, jucătoarea U CSM Oradea.

Oaspetele le-au dat emoţii orădencelor doar la începutul sfertului trei când s-au apropiat la un singur punct, 32-31. Au fost taxate imediat de gazde care au înscris pe bandă rulantă.

„Sunt foarte mulţumită, însă aştept mult mai mult de la fete în meciul care urmează. Este un meci foarte important, cu Bega Timişoara, şi am dori foarte mult o victorie acolo", a precizat Ioana Nistor, antrenoarea U CSM Oradea.

Derbiul seriei are loc duminică, pe terenul bănăţencelor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri