BASCHET. „Leii roşii" au revenit acasă

Data publicării:
sport antrenament

A lipsit, motivat, Adrian Guţoaia, care miercuri va da bătălia decisivă cu naţionala României pentru calificarea la Campionatul European.

„Cred că am făcut o treabă bună. Am petrecut 12 zile cu antrenamente, am petrecut timp împreună. A fost o perioadă cu multe antrenamente şi cred că am fost buni în ceea ce am făcut", spune Vujadin Subotic, căpitanul CSM Oradea.

Chiar dacă este considerată drept cea mai grea perioadă din pregătiri, noul pivot al orădenilor Gary McGhee a văzut doar partea bună a cantonamentului.

„A fost bine. Ne-am cunoscut mai bine între noi, pentru că am petrecut mult timp împreună. Am lucrat bine la condiţia fizică, am alergat. A fost distractiv, sper ca toate acestea să ajute echipa", susţine Gary McGhee, pivotul CSM Oradea.

„A fost o perioadă foarte intensă. Toţi jucătorii au răspuns foarte bine la programul pe care l-au executat şi aşteptăm să vină perioada de pregătire, cu mai mult specific de baschet", a precizat antrenorul Cristian Achim.

CSM Oradea va susţine primul test al pregătirilor vineri, de la ora 19, în Arena Antonio Alexe, în compania formaţiei Timba Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri