BASCHET."Leii roşii" vs. "câinii roşii" | CSM CSU Oradea - Dinamo

Data publicării:
sport baschet dinamo

La doar trei zile de la succesul din grupele Champions League, CSM CSU Oradea vrea să bifeze victoria şi în etapa cu numărul 9 a Ligii Naţionale de baschet masculin. Campionii primesc sâmbătă vizita celor de la Dinamo Bucureşti.

Un eventual succes în faţa grupării din Ştefan cel Mare ar readuce Oradea pe podiumul campionatului, ocupat în momentul de faţă de Cluj, Steaua şi Sibiu.

„Dinamo a făcut două, trei transferuri, este o echipă total schimbată. Nu mai este care a pierdut la începutul campionatului. Vor veni aici şi vor juca, evident, ca orice echipă împotriva noastră, fără nicio presiune. Sunt sigur că va face un meci bun", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Pentru campioana României, întâlnirea cu Dinamo este al treilea joc consecutiv pe propriul teren în decurs de o sãptãmânã.

„În general, aceste meciuri depind mai mult de noi decât de adversar. Dacă noi vom reuşi să jucăm la intensitatea pe care ne-o dorim, mă aştept să avem rezultate foarte bune", a concluzionat Achim.

Partida de sâmbãtã de pe parchetul Arenei „Antonio Alexe" va începe la ora 20 şi va putea fi urmãritã în direct pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri