BASCHET. LPS Bihorul, campioană la minibaschet, după ce a câştigat campionatul naţional de la Mangalia

Data publicării:
sport minibaschet 130715

După o săptămână de meciuri la Mangalia şi nouă victorii, echipa pregătită de Călin Pop şi Anamaria Meszaros a câştigat titlul de campioană după victoria obţinută în finală împotriva echipei Dan Dacian Bucureşti.

"Este primul pas pe care îl facem noi, este prima dată când ne remarcăm în ţară cu o echipă competitivă", consideră antrenorul Călin Pop.

"Înseamnă încununarea muncii mele de patru ani de când mă ocup de această grupă de 2003-2004... ceva, nu ştiu, nu pot să descriu. E extraordinar. Să-i văd cum se descurcă, cum fac fazele pe care le învăţăm în antrenament", mărturiseşte Anamaria Meszaros, antrenoare.

"Parcă nu era adevărat ce se întâmplă, a fost foarte frumos, o bucurie de nedescris după ce am câştigat finala, dar noi am ştiut că meritam acea victorie", recunoaşte Bogdan Vlad, baschetbalist LPS Bihorul.

La rândul său, Alexandru Vancea, baschetbalist LPS Bihorul, susţine că "pentru a câştiga finala am luptat foarte mult, a fost nevoie de foarte multă muncă în campionat".

LPS Bihorul a deplasat la Mangalia trei echipe. Dacă prima reprezentantă a devenit campioană în grupa de elită, echipele a doua şi a treia au ocupat poziţia secundă în ierarhia generală a următoarelor grupe valorice.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri