BASCHET. Meci de infarct în Arena Antonio Alexe. CSM-U Oradea a învins Piteştiul cu 104-97

Data publicării:
sport baschet pitesti 160315

Jocul a fost echilibrat în primele trei sferturi, astfel că înaintea ultimelor 10 minute, scorul era egal 75-75. Antrenorul gazdelor, Cristian Achim, şi-a motivat mai bine elevii pe final de meci.

„Ne-am dorit foarte, foarte mult să câştigăm acest joc. Ştiam că va fi extrem de complicat pentru că toate echipele la ora asta în România sunt foarte bune. Piteştiul este o echipă şi mai specială, în sensul în care este o echipă foarte organizată", consideră spune Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

Radovan Markovic a reuşit de unul singur să rupă echilibrul, iar orădenii au ajuns la un avans de 7 puncte. S-a terminat 104-97, după o partidă în care a impresionat Subotic, de la gazde, cu 25 de puncte marcate, urmat de Markovic, cu 22.

„A fost un meci intens, cu o miză foarte mare, şi cu foarte multă presiune. Oradea avea nevoie de această victorie şi la fel şi noi. Cred că a fost un meci mai frumos decât mi-aş fi dorit eu", consideră Hristu Şapera, antrenorul BCM U Piteşti. 

Pentru piteşteni a dus greul Ronald Ross, care a marcat 29 de puncte si a reuşit 7 pase decisive.

CSM-Universitatea a făcut un pas uriaş înspre a cincea calificare consecutivă în play-off şi se pregăteşte acum de ultima rundă din sezonul regulat pe care o va da sâmbătă, 21 martie, pe terenul formaţiei BC Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri