BASCHET. Micii jucători de la LPS Bihorul vor juca în play-off-ul European Youth Basketball League

Data publicării:
sport baschet juniori

Campionii de la CSM CSU Oradea au urmaşi pe măsură. La prima prezenţă în European Youth Basketball League, grupa de juniori 2003 a LPS Bihorul a reuşit un turneu perfect.

După ce a încheiat pe locul al doilea în grupele zonei Europei Centrale, echipa pregătită de Zoran Vranes şi Paula Nica s-a clasat pe locul patru în faza a doua a competiţiei, disputată săptămâna trecută la Debreţin.
LPS „Bihorul" a obţinut şapte victorii şi a suferit o singură înfrângere. A fost o linie de clasament identică cu cea a celor de la Bayern München, clasaţi pe locul trei.

Singurele echipe neînvinse în turneu au fost reprezentantele Macedoniei şi Serbiei, care au şi terminat pe primele două poziţii.

Dintre cele 18 echipe prezente la turneu, Oradea a obţinut titlul pentru cel mai defensiv jucător prin Vlad Marinău. La rândul său, George Vicaş a fost inclus în cvintetul ideal al turneului de la Debreţin.

În playoff-ul programat între 30 martie şi 2 aprilie, tot la Debreţin, LPS Bihorul Oradea se va confrunta cu primele trei clasate.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri