BASCHET. Prima victorie. CSM Oradea - BC Mureş 85-79, în primul meci al finalei Ligii Naționale

Data publicării:
sport CSM Muresul

CSM CSU s-a impus în faţa Mureşului cu 85-79, după ce oaspeţii au condus mai bine de jumătate din meci. „Leii roşii" au avut un final perfect în care Zupan, Lucic, Franklin, Zeno şi Barnette au reuşit să întoarcă soarta partidei.

„O victorie este o victorie. Este un pas important doar că nu am realizat nimic, încă. Ne dorim să câştigăm şi meciul de luni", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În ciuda victoriei obţinute, antrenorul orădean a fost supărat pentru jocul defensiv al echipei, în special din primele două sferturi.

„În momentul în care cineva îşi imaginează că doar intrând pe teren se câştigă un meci este o mare greşeală. Nimic nu cade din cer, absolut nimic, niciodată."

Finala trăită în faţa arenei

Debutul baschetbaliştilor orădeni în finala campionatului de baschet masculin a fost urmărit sâmbătă de zeci de suporteri, pe un ecran uriaş. Acesta a fost amplasat de conducerea clubului în faţa Arenei Antonio Alexe. Rămaşi fără bilete, fanii orădeni au dorit astfel să fie cât mai aproape de favoriţi.

Suporterii promit că şi în această seară vor reveni în faţa arenei din Oradea, pentru a urmări partida în acelaşi fel.

După primul meci al finalei, duelul dintre vicecampioanele ultimelor două sezoane continuă tot la Oradea, luni, în direct la Digi Sport 2, de la ora 20:30. Titlul îl ia echipa care ajunge prima la trei victorii.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri