BASCHET. Ritm infernal pentru CSM Oradea: 28 de meciuri oficiale în patru luni

Data publicării:
sport ritm infernal baschet

28 de meciuri în mai puţin de patru luni. Acesta este bilanţul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal în prima parte a acestui sezon competiţional.

Stagiunea pentru orădeni a început pe 15 septembrie cu finala Supercupei disputată în compania clujenilor de la U BT. Ultima reprezentaţie a avut loc vineri, în Arena "Antonio Alexe", cu CSU Sibiu.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: "Din întreaga Europă, doar Zalghiri Kaunas ne depăşeşte ca număr de meciuri jucate. Este absolut înfiorător. Pe data de 31 decembrie, o singură echipă va avea mai multe meciuri în întreaga Europă decât noi."

Orădenii au plătit tribut ritmului infernal de jocuri. Pe rând, s-au accidentat Martin Zeno, Titus Nicoară, Sean Barnette şi Andrei Mandache. Probleme medicale au mai avut şi Muhamed Pasalic şi Sean Barnette.

Antrenorul Cristi Achim îşi pune mari speranţe în revenirea jucătorilor accidentaţi, dar aşteaptă şi întăriri. "Efectiv nu ai cum să susţii acest efort. Nu ai cum! Punct! Nu-l poate susţine nimeni, nu doar Oradea."

Orădenii nu vor avea parte de linişte nici în acest an. Ritmul de două jocuri pe săptămână ar putea creşte la trei dacă aventura din cupele europene va continua şi după faza grupelor Champions League.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri