BASCHET. Ruşii au defilat la Oradea. CSM-U Oradea - Avtodor Saratov 74-101

Data publicării:
SPORT baschet rusii

„A fost o prestaţie dezamăgitoare. În momentul de faţă, sincer, asta le-am spus şi lor, nu vreau să mai aud, nu mă interesează faptul că am avut o grămadă de probleme şi încă le avem, pentru că trebuie să trecem o dată peste aceste lucruri", a izbucnit Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea, după partidă.

La conducere după primele minute ale jocului, scor 14-6, vicecampioana României s-a stins destul de repede, fapt ce le-a permis oaspeţilor să încheie prima jumătate a partidei în avantaj, scor 49-30. CSM nu s-a descurcat mai bine nici în repriza a doua deşi Dillon s-a încăpăţânat să fie o adevărată locomotivă pentru echipa sa prin cele 23 de puncte marcate.

„Trebuie să trecem peste acestea, mai ales că sunt multe lucruri din acest joc pe care trebuie să le îndreptăm, să le schimbăm şi să ne pregătim pentru următorul joc şi restul sezonului", susţine Daniel Dillon, jucătorul CSM-U Oradea.

Greu de urnit, jucătorii orădeni au încasat până la final peste o sută de puncte. Din acestea 42 au fost marcate de Vzdykhalkin şi Micah, ambii cu câte 21 de puncte. Play-makerul victoriei ruse la Oradea, cu scorul de 101-74, a fost însă ex-jucătorul Stelei Bucureşti, Courtney Fortson.

„Un meci mare făcut de noi pentru că play-makerul echipei a făcut un joc foarte bun. Îl felicit pentru acest lucru, dar şi întreaga echipă", a transmis Sergey Mokin, antrenorul Avtodor Saratov.

Formaţia orădeană continuă să ocupe ultimul loc în grupa D, la egalitate de puncte, două, cu formaţia turcă, Tofas Bursa, viitoarea adversară a CSM în Europa, meci programat pe 18 noiembrie în Arena Antonio Alexe.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri