BASCHET. Sebastian Ionescu a revenit oficial la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sebastian ionescu baschet

De luni, internaționalul de juniori Sebastian Ionescu a revenit în pregătiri la CSM Oradea după ce a fost împrumutat în ultimele două sezoane la CSM Ploiești și Dinamo București.

În această vară fundașul a contribuit la câștigarea de către naționala tricoloră a Campionatului European sub 20 de ani, divizia B. Tot cu lotul reprezentativ s-a clasat săptămâna trecută pe locul 13 la Universiada de la Taipei.

"E bine să fiu înapoi în Arena Antonio Alexe, pentru că simt că aici chiar putem să facem treabă anul acesta și eu să intru pe parchet să ajut echipa din ce în ce mai bine", a declarat Sebastian Ionescu.

Ionescu consideră de mare ajutor noua regulă care obligă echipele din campionatul național să folosească în primul sfert de joc un jucător român sub 23 de an.

"Sincer să fiu, abia aștept să demonstrez, pentru mine și pentru toți din generația mea, că putem să jucăm baschet și regula ne ajută foarte mult. Ne obligă chiar să fim pe parchet, dar eu cred că am merita și fără regulă să putem să jucăm cel puțin zece minute."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri