BASCHET. Şefii CSM Oradea continuă tratativele cu întreg lotul

Data publicării:
CSM Oradea digisport

Pe de altă parte, şefii clubului au grăbit discuţiile cu întreg lotul pe care Cristian Achim l-a avut la dispoziţie în sezonul trecut. Principalul obiectiv este păstrarea în continuare a majorităţii jucătorilor, în frunte cu căpitanul echipei, Will Franklin.

„Încă suntem în tratative şi cu el şi cu Sean Denison şi cu Daniel Dillon şi cu toţi jucătorii din echipă suntem în tratative", a confirmat Florin Birta, președintele CSM Oradea.

Mai-marii grupării orădene sunt siguri că, dacă vor mai exista plecări de la echipă, vor fi doar în străinătate. De acest lucru i-a asigurat şi Will Franklin, în ciuda tuturor zvonurilor.

„Încă nu a semnat cu nicio echipă şi nu cred că va semna cu o altă echipă din România. A spus că, într-adevăr, se gândeşte la viitorul lui şi probabil ar semna cu o echipă mai puternică, dintr-o ligă mai puternică", a declarat Birta.

Faţă de sezonul trecut când CSM Oradea a schimbat mai bine de jumătate din echipă, plecarea lui Titus Nicoară este prima despărţire în lotul leilor roşii, iar conducerea speră să fie şi ultima.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri