BASCHET. Şerban Sere: "Cu două victorii în ultimele două meciuri rămase ne calificăm în play-off"

Data publicării:
sport baschet 110315

Şefii echipei sunt convinşi că jucătorii pot să facă uitate eşecurile printr-o evoluţie perfectă în ultimele două etape din sezonul regulat.

„Un capăt de ţară nu am considera că este pentru că, totuşi, încă suntem la mâna noastră. Cu două victorii din două rămase suntem siguri în play-off. Cu una avem 60-70% şanse şi depindem şi de alte rezultate", consideră Şerban Sere, manager CSM-U Oradea.

În ultimele patru etape disputate, CSM-Universitatea a avut o medie de 80 de puncte marcate şi 93 încasate. Asta înseamnă că apărarea, punctul forte în sezonul trecut, nu a funcţionat cum ar trebui.

„Avem şanse destul de importante de-a accede în play-off, dar ca să obţinem această calificare trebuie să schimbăm puţin atitudinea, mai ales pe faza de apărare, unde, din păcate, în ultimele două jocuri, de la Mediaş şi de la Craiova am încasat nepermis de multe puncte şi cred că acolo se va decide ecuaţia calificării noastre în play-off", consideră Şerban Sere.

Ultimul meci câştigat de vicecampioana României a avut loc în urmă cu o lună, când orădenii au învins în runda cu numărul 19 pe Timba Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri