BASCHET. Statisticile victoriei la +100 de puncte obţinută de CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
jucatori CSM Oradea baschet Iasi
foto: Facebook CSM Oradea / Robyy Boros

Victoria cu Poli Iaşi a consemnat şi câteva premiere pentru CSM CSU Oradea. Prima l-a avut în prim plan pe Bogdan Ţîbîrnă, jucător care a bifat sâmbătă meciul cu numărul 200 în Liga Naţională în tricoul „leilor roşii". Această bornă a fost atinsă chiar în compania echipei din oraşul său natal.

jucatori CSM Oradea baschet Iasi
foto: Facebook CSM Oradea / Robyy Boros

Alte două premiere au fost debuturile lui Mihai Gavrilă şi Darius Meluţ (foto sus, în prim plan). Primul a jucat sâmbătă primele sale minute la CSM, în timp ce mezinul echipei a fost la primul său meci în Liga Naţională. Cu această ocazie, Meluţ a înscris trei puncte.

"Are nişte calităţi foarte, foarte bune şi eu sper că el va ajunge un jucător bun. Este şi foarte serios. Îmi pun speranţe în el", a spus Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

O altă situație inedită pentru CSM CSU Oradea a reprezentat-o rotaţia de jucători. După ce etapa trecută, cu Dinamo, Achim a folosit 11 echipieri, împotriva Iaşiului CSM CSU i-a utilizat pe toţi cei 12 jucători trecuţi pe lista de joc.

Cel mai mult a fost folosit Bobe Nicolescu - aproape 24 de minute, în vreme ce jucătorul cu cele mai puţine minute - 4 - a fost Mihai Gavrilă.

Dintre toți orădenii, doar Basti Ionescu nu a reuşit să puncteze în cea de-a doua victorie stagională.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri